Nyhet

Covid-19

Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet i första hand och har med tanke på den pågående pandemin beslutat att ställa in planerad vård för våra patienter hos tandhygienisten samt all planerad vård av de patienter som faller inom riskgrupperna 70+ samt medicinska riskgrupper. Har vi inte redan ringt dig för att avboka din tid, kommer någon att ringa dig de närmsta dagarna för att avboka den. Vi kan inte i dagsläget säga när vi kan boka in nya tider, utan får återkomma till dig om det.
Om du har en tid bokad hos oss och inte tillhör någon riskgrupp och du eller någon i ditt hushåll uppvisar förkylnings- eller influensasymptom skall du lämna återbud till din tid. Du kan lämna ett meddelande på telefonsvararen 031-13 34 47 alternativt maila till info@valandstandvard.se.
Har du akuta besvär kan du lämna ett meddelande på telefonsvararen 031-13 24 47 alternativt maila till info@valandstandvard.se
Vi kommer inte att ha några bestämda öppettider den närmaste tiden, men försöker naturligtvis att hjälpa dig på bästa sätt, skulle det bli nödvändigt.

Följ oss på Instagram!

Friska munnar – stolta leenden