Nyhet

Vi söker en tandhygienist

Vi söker dig som gärna har erfarenhet inom yrket, gärna från privattandvården.

Du har inte behov av att arbeta mer än halvtid hos oss eftersom du gör något annat spännande resten av tiden.

Vi erbjuder arbete i centrala Göteborg, i fräscha lokaler och avspänd miljö. Våra patienter har gått hos oss i många år och är alla trevliga att ha att göra med och de önskar inget hellre än att få god tandvård.

På kliniken finns två tandläkare med var sin sköterska och vi arbetar klassiskt i var sitt behandlingsrum. Vi arbetar inga tidiga morgnar, sena kvällar eller helger, utan erbjuder behandlingstider måndag till fredag 8-16.30.

Du har ditt eget behandlingsrum mitt i kliniken med den utrustning som passar tandhygienistarbetet. Vi är fem personer totalt, dig inkluderat och har ingen receptionist. Kliniken har modern utrustning med digital röntgen, webbaserat journalsystemet Frenda, panoramaröntgen, scanner, in house lab med tillverkning av keramiska kronor, broar, blekskenor och studiemodeller.

Vi har tid för fika och lunch som vi ser till att hålla.

Vi behandlar cirka 350 barn- och ungdomspatienter och därför är det till din fördel om du kan detta.

Hör av dig till oss på jobba@valandstandvard.se

Följ oss på Instagram!

Friska munnar – stolta leenden