Vi anstränger oss mer

Hos oss kan du luta dig tryggt tillbaka i stolen. Som fullvärdiga medlemmar i SACD, AACD fortbildar vi oss kontinuerligt inom ämnet estetisk tandvård. Vi använder oss bara av svenska tandtekniker och erbjuder 5 års garanti på fast protetik.

Alltid i framkant

Vi är fullvärdiga medlemmar i organisationerna SACD (Swedish Academy of Cosmetic Dentistry) och AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry) vilket ställer höga krav på kvalitet och kontinuerlig fortbildning inom ämnet estetisk tandvård.

Utöver det har vi som få tandläkare i Sverige även vidareutbildat oss vid the Dawson Academy. För dig som patient hos oss innebär det att du alltid kommer att få de bästa råden för att kunna ha en så frisk mun som möjligt.

Vi använder oss bara av svenska tandtekniker och eftersom vi är så säkra på att det vi erbjuder dig är av bra kvalité får du hela 5 års garanti på fast protetik.

Tandläkare i centrala Göteborg

Götaplatskliniken hittar du på Geijersgatan 7B i centrala Göteborg, nära Götaplatsen och Stadsbiblioteket. Spårvagns- och busshållplatser finns nära kliniken, vid Valand och på Götaplatsen. En större bilparkering finns bakom Lorensbergsteatern. Vill du att bilen står under tak finns P-Hus Avenyn med infart från Kristinelundsgatan. Varmt välkommen!

1 mars flyttar din tandläkare 300 meter till götaplatskliniken

Vi har drivit Valands Tandvård i 23 år och nu har hyresvärden bestämt att göra om vår klinik till en lägenhet.

Därför flyttar vi till en ny lokal och passar på att byta namn.
Du kommer att få en kallelse som vanligt och vi påminner om den nya adressen då.

Det gamla telefonnumret och e-postadressen fungerar fortfarande, men du kan redan nu passa på att notera de nya uppgifterna.

Behöver du ytterligare information om tillgängligheten i den nya lokalen finner du information om det här.

Har du en tid bokad hos oss från och med 1 mars är det på Geijersgatan.

Vi ses!
Sara och Jonas

Geijersgatan 7B
411 34 Göteborg
Telefon: 031 – 16 67 18
E-post: info@gotaplatskliniken