Vi som arbetar här

Vi är ett trevligt, sammansvetsat gäng som har jobbat ihop i många år. Tillsammans har vi en bred erfarenhet och många kompetenser.

Jonas och Sara

Vi studerade på Tandläkarlinjen i Göteborg och tog examen 1994 och 1995.

I år har vi tillsammans mer än 50 års erfarenhet inom yrket!

Vi arbetade först några år på Folktandvården i Skaraborg och på Pedodontiavdelningen (barntandvårdsavdelningen) på Odontologen(Sara) och i Biskopsgården (Jonas).

2001 tog vi över klinikerna på Vasagatan och Södra vägen och har sedan dess drivit Valands Tandvård.

Vi har alltid ansett det mycket viktigt att hålla sig uppdaterad och à jour med nya, förbättrade och säkrare metoder, utrustning och material och tar därför stadigvarande del i utbildningar, investerar i ny teknik och utrustning på vår klinik och är själva aktiva i att driva frågan om ökad patientsäkerhet.

Därför har vi  under alla år varit aktiva i styrelsen i Göteborgs Tandläkaresällskap och de senaste 15 åren inom Swedish Academy of Cosmetic Dentistry.

Jonas har dessutom varit styrelsemedlem och president i SACD under många år och var med och startade Estetiska injektionsrådet, en sammanslutning av fristående specialister som representerar olika branschorganisationer inom plastikkirurgi och estetisk injicering. Estetiska injektionsrådets målsättning är att öka skyddet för den enskilda patienten som genomgår en estetisk injicering.

Vi är båda aktiva medlemmar i American Academy of Cosmetic Dentistry.

Imola

Imola är vår trevliga tandhygienist. Mer information kommer snart.

Margareta

Utbildad tandsköterska sedan 2010 med examen från Göteborgs Yrkeshögskola. Har tidigare arbetat på Folktandvården. Margareta har varit på Valands Tandvård sedan våren 2019.

Sandra

Sandra studerade i Östersund och tog sin examen 2005. Hon har varit med oss på kliniken sedan 2010 och det är bl.a. hennes mjuka stämma du möter i telefonen när du ringer oss. Vill du öva din småländska är det med henne du skall prata!

Sigge

Vår vårdhund. Född 2017. Gillar mest att sova, men är också en trygg närvaro bredvid den som gillar hund, men inte tandvård.

Följ oss på Instagram!

Friska munnar – stolta leenden