Invisalign

En näst intill genomskinlig tandställning med en serie bettskenor specialtillverkade för just dig. Över 5 miljoner människor världen över har behandlats med den moderna tandställningen.

Fördelen med att göra din behandling hos oss

* Jonas, som är den tandläkare som utför dessa behandlingar hos oss har lång erfarenhet av metoden då han var en av de första i Göteborg som började med den.

* Hos oss på Valands Tandvård vill vi att du som patient ska få den bästa möjliga vården. Därför planeras ditt fall av den mest erfarna ortodontisten (tandregleringsspecialisten) i världen när det gäller Invisalignbehandling. Det gör att du får den mest optimala förflyttningen av dina tänder till det leende du önskar dig!

* Vi arbetar med de modernaste behandlingsmetoderna, därför tas inga avtryck på dina tänder, utan hos oss scannar vi dina tänder. Det gör att du slipper otrevliga och jobbiga avtryck och din behandling blir säkrare och snabbare, då vi inte behöver förlita oss på en opålitlig postgång för att skicka avtrycken för planering och tillverkning.

Läs allt om behandlingen på

www.invisalign.se

och välkommen att boka en konsultation hos oss!

Välkommen att boka tid

Regelbundna undersökningar skapar förutsättningar för en frisk munhälsa genom hela livet. Boka tid hos oss eller välj att lista dig så återkommer vi till dig med förslag på tider. Vi finns i trevliga lokaler på Vasagatan 60 i centrala Göteborg.

Boka tid här

1 mars flyttar din tandläkare 300 meter till götaplatskliniken

Vi har drivit Valands Tandvård i 23 år och nu har hyresvärden bestämt att göra om vår klinik till en lägenhet.

Därför flyttar vi till en ny lokal och passar på att byta namn.
Du kommer att få en kallelse som vanligt och vi påminner om den nya adressen då.

Det gamla telefonnumret och e-postadressen fungerar fortfarande, men du kan redan nu passa på att notera de nya uppgifterna.

Behöver du ytterligare information om tillgängligheten i den nya lokalen finner du information om det här.

Har du en tid bokad hos oss från och med 1 mars är det på Geijersgatan.

Vi ses!
Sara och Jonas

Geijersgatan 7B
411 34 Göteborg
Telefon: 031 – 16 67 18
E-post: info@gotaplatskliniken